Remont në NST Metalurgji 4 dhe NST Banjë, 18-20 shtator kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët Elbasan
Stakim i datës 18-20 Shtator

Për shkak të remontit të parashikuar në zbarrat
35kV të NST Metalurgji 4 dhe NST Banjë, në datat 18-20 shtator gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Elbasan
18 shtator/Bradashesh, Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbac, Shemhill, Balldren, Uzina e Karbonit, Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllashat, Zona e Kombinatit Metalurgjik, Fabrika e Tullës
19 shtator/ Gostimë, Shtëpanje, Klos, Floq,
Banjë e Vjetër, Shushicë, Tregan, Shënavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan,Gjinar, Sterstan, Kaferr, Valesh
20 shtator/Pusi 1, Unaza1, Privat Gezim Haxha, Vidhas (Uzina 2), Fshati Vidhas