Remont në NST Mifol, NST Gorishtë dhe NST Orikum, 17-19 shkurt kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Mifol, NST Gorishtë dhe NST Orikum, gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 në datat 17-19 shkurt do të stakohet energjia në disa zona në Vlorë:

17 shkurt/Karbunarë, Gorisht, Aderaj, Musta Rexhepaj, Dushkarakë, Gjonaj, Golimbasë, Sevaster18 shkurt/zona e Pashalimanit

19 shkurt/Mifol, Skrofotinë, Panaja, Trevllazër, Akerni