Remont në NST Povelçë, 17 dhe 19 shkurt kufizime energjie në disa zona në Fier

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Povelçë, në datat 17 dhe 19 shkurt gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier:

17 shkurt

Hoxharë e Re, Përtish, Darzezë

19 shkurt/ 09:00- 19:00

Ish komuna Cakran, Drenovë, Lazan, Roms