Remont në NST Mjekës dhe NST Cërrik, 4, 6 dhe 8 tetor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Në zbatim të grafikut të remonteve të parashikuara nga OSSH për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes, në datat 4,6 dhe 8 tetor do të kryhen punime në NST Mjekës dhe NST Cërrik, në datat 4, 6 dhe 8 tetor do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00 në këto zona në Elbasan

4 tetor

Uzina Mjekës, Shirgjan, Gjergjan, Bathës, Kuqan, Llixha, Tregan, Trepsenisht, Gjinar, Zavalinë,Bodurrë, Jeronisht, Kamiçan, Lleshan, Pashtresh, Fushë Kuqe,Shelcan, Xhibresh

5 tetor

lagjet Nr: 1, 2, 3, Cërrik, lagjet Kamame dhe SMT, ish Komuna Gostime, fshati Malasen

6 tetor

Shalës, Xibrakë, Licaj, Zherije, Allajbeg, Bladë, Gjyrale, Kom. Paper, Lugaj, Valas, Broshkë, Murras, Papër, Ullishte, Dame, Bizhutë e poshtme, Pajun, Papër Sallak, Plangaricë, Pajovë, Paulesh