Remont në NST Selenicë dhe NST Koçul, 4-5 dhe 7 tetor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 4-5 dhe 7 tetor do të punohet në NST Selenicë dhe NST Koçul. Pa energji do të mbeten këto zona në Vlorë:

4-5 tetor/09:00-16:00

Kocul, Veshdanisht, Peckatre,Treblove, Gernec, Vllahine, Kropishte, Shametaj, Fengje, Peshkpi, Penkove,

7 tetor/09:00-14:00

Selenicë, Armeni picua, Lubonjë, Llakatund, Beshisht, Rromes, Resulaj