Remont në NST Mollas, 6-8 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Kolonjë

Njoftim pēr abonentët #Kolonjë
Stakim, datat 6-8 Nëntor

Për shkak të punimeve në NST Mollas, do të stakohet energjia, ora 09:00-13:00 në këto zona në Kolonjë

6-7 Nëntor
Fshatra të ish-komunës Mollas

8 Nëntor
Fshatra të ish-komunave Mollas, Çlirim dhe Vithkuq, Hec-i Treska