Remont në NST Fushë Arrëz, 6 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Pukë

Njoftim për abonentët #Pukë
Stakim, data 6 Nëntor

Për shkak të remontit në zbarrat 10/35kV në NST Fushë Arrëz, ku do të kryhet demontimi i çelave 10kV të vjetër dhe montimi i çelave të rinj, do të stakohet energjia ora 04:00- 23:00 në zonat;

Bashkia Fushë Arrëz, (Fabrika e Pasurimit), Gjegjan, Mesul, Shkozë, Kuzhnen, Kalivare, lagjja e Re, Bardhet, Flet, Lajthizë, Vasiaj, Qafë Mali, Bicaj, Blinisht, Lumardhë dhe Rrapë