Remont në NST Pallati i Kongreseve, 3 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, data 3 Nëntor

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Pallati i Kongreseve, në datën 3 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet eneegjia në këto zona:

Radio dhe Televizioni Shqiptar, Sauk, Pallati i Brigadave, rruga “Bektash Berberi”, rruga “Astrit Kola”,
rruga “Selim Brohja”, Vila 4, “Fshati SOS”, Shkolla e Policisë