Remont në NST Fushë- Krujë, 6-8 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Krujë
Stakim, datat 6-8 Nëntor

Në datat 6-8 Nëntor, do të kryhet remont në çelësat 6kV në dy fidera të NST Fushë- Krujë. Punimet do të kryhen gjatē intervalit kohor 10:00-14:00. Pa energji do tē mbeten këto zona në Krujë

6 Nëntor
Fabrika e Çimentos (Zalle), Larushkë, Zezë, Verjon, Mukje, Grepse, Kurcaj, Nikël, Shelqet dhe Magazë

7 Nëntor
Fshat Fushë Krujë, lagjet: Rruga e Krujës, Lagjjae Burgut, “Kodra e Çelëve”, “Lagjja e Delvinēve”, “Kastriot i Ri”, Kastriot i Vjetër, “Adem Gjeli”, Arrameras, Vath, Brrok, Ura e Gjolës dhe subjektet private në rrugen Fushë Krujë – Laç

8 Nëntor
Borizanë, Thumanë, Derven, Gramëz, Sukth, Zalle, Markol, Kasallë, Kameras, Kullasë, Halil dhe Zgërdhesh