Remont në NST Përmet, 28 dhe 30 gusht kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit që do të kryhet në datat 28 dhe 30 gusht, në NST Përmet dhe Këlcyrë, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona

28 gusht
Qyteti Përmet, Qilarisht, Leshicë, Badlonjë, Gjinkar, Petran, Bënjë, Gostivisht, Ogren, Frashër, Zavalan, Lipivan, Trepozisht, Ogdunan, Delvinë, Kaludh, Tabor, Strëmbec, Pëllumbar, Iljarë, Kanikol, Dracovë, Zhepë, Carshovë, Biovizhdë, Psilloterë, Vllah, Treurat Tremisht, Lupckë, Gosnisht, Kosove, Kutal, Zleushë, Bual, Kosinë, Rapckë, Piskovë, Mucenjtë, Alipostivan, Raba, Bejkollarë, Odrican, Pagri, Borockë

30 gusht
Këlcyrë, Peshtan, Kodër, Fushë Lekël, Katundishte, Podgoran Fushë,Podgoran, Ujëmirë, Merjemaj, Fshati i ri, Corrogunj,Ball, Ballaban, Mazhan, Psar, Vinokash 1, Vinokash 2, Komarak, Kondas, Karat, Bubes 1, Beqaraj, Qafa e Rrapit, Malshovë, Limar, Laskaj, Mbrezhdan, Riban, Fratar, Senican, Varibop, Kuqar, Grabovë, Kuqar Fushë, Argovë, Pacomiti i Ri, Pacomit
Bedyqas, Panarit, Tolar, Leskovec, Topojan, Mërtinj, Bënjë, Xhanar, Gorice, Luarë, Sukë, Zhepovë, Rodenj, Pavar, Kajcë,Grykë Këlcyrë