Remont në NST Përparim dhe Kajan, 11-12 shkurt kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Përparim dhe Kajan, në datat 11-12 shkurt gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Elbasan


11 shkurt/Qyteti Peqin, Përparim, Capanaj, Palaj
12 shkurt/Kajan, Idriz, Marinëz, Dushk, lagjia “Cane”, Fierzë, Cërragë, Cestie