Remont në NST Peshkopi, 26 maj kufizime energjie në disa zona në Peshkopi dhe Kukës

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Peshkopi, në datën 26 maj gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Peshkopi:

Fushë Alie, Arras, Reç, Lurë, Sllovë, Kala e Dodës, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), Bashkia Peshkopi, Lagja Kamen, fshatrat Limjan, Verrenjt, Radishtë, Lagjia Dobrovë,  “Nazmi Rushiti”, fshati Bugjunec, Luzni, Selishtë, Brezhdan, Cetush,

Fushe Muhurr, Muhurr Qender, Ushtelenzi, Zdojan, Kom. Tomin,  Borovjan, Kander, Kastriot, Zalldardhe, Kishavec, Rashnopoje, Sohodoll, Kamen, Gjok Doçi. Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafe, Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme, e Siperme, Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat, Zalldardhe, Reç, Lure, Ndershen, Tejmolle, Verri, Arren,.

Kukes /Bushtrica, Kalisi, Caja, Lajthizë.