Remont në NST Rrëshen, 28 maj kufizime energjie në disa zona në Burrel

Për shkak të remontit të aprashikuar në NST Rrëshen, në datën 28 maj gjatë intervalit kohor 10:30- 14:30 dhe 14:30-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Burrel:

09:00-10:30

Pjesërisht bashkia Rrëshen, Nderfushaz, Shtane, Kalanjan, Geziq, Nderfan, Koder Rreshen, policia, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Qafvorrez, Bukmire,Shtuf, Kaçinar, Arrez, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac,Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shperdhaze, Lagjet: Qender,

10:30- 14:30

Kalanjan, Geziq, Koder Rreshen, Nderfan, Shter, Cekaj, Shtan, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, BungaJ, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Rreshen, Qaf-Moll

14:30-16:30

Bashkia Rreshen,Fshatrat Kulme, Nderfushaz