Remont në NST Petrushe,

Për shkak të punimeve në NST Petrushe, në datat 4 dhe 6 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:000-13:00

4 shtator/ Ish-komuna Çërravë, ish-komuna Dardhas
6 shtator/ Vreshtaz, Pirg, Podgorie, Nishavec, Petrushe