Remont në NST Qafë Mollë, 4 dhe 6 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 4 dhe 6 Shtator

Në vijim të punimeve të planifikuara në NST Qafë Mollë, në datat 4 dhe 6 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-15:00
4 shtator/Zall Bastar, Murrizë, Vilëz, Zgurë, Shkallë, Darshë, Qafë Mollë
6 shtator/Shupal, Selitë e Malit, Zall Dajt, ShënGjergj, Vërri, Shënmëri, Dom, Fag, Derje