Remont në NST Pogradec, 21-25 shtator kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Pogradec, në datat 21-25 shtator gjatë intervalit kohor 09;00-13:00, do të stakohet energjia në disa zona në Pogradec

21 shtator

Çërravë, Gesht, Vërdovë, Rëmenj

22 shtator

Pjesërisht disa lagje në qytetin e Pogradecit, Lagjia nr. 3 dhe lagjia nr. 5, Buçimas

23 shtator

Buçimas, Tushemisht24 shtatorPjesërisht qyteti Pogradec, lagjia nr.1 dhe nr.2

25 shtator

Pjesërisht disa lagje të qytetit të Pogradecit, lagjia nr.1, 2,3, Buçimas