Remont në NST Çorovodë e Vjetër, 21 shtator kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Çorovodë e Vjetër, në datën 21 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-17:00 do të stakohet energjia pjesërisht në qytetin Skrapar dhe Tomorricë