Remont në NST Pojan dhe Fieri 1, 29-30 tetor kufizime energjie në disa zona në Fier

Njoftim për abonentët Fier

Stakim, data 29-30 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Pojan dhe NST Fieri 1, në datat 29-30 tetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-15:00
Pa energji do të mbeten këto zona në Fier

29-30 tetor Pojan, Hoxharë e vjetër, Dermenas, Hoxharë

30 tetor/08:00-16:00
Kraps, Plyk, Mbyet, Bishanak, Ish Komunat Mbrostar, Sheq i Madh