Remont në Nst Qafë Mollë, 13-15 maj kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Remont në Nst Qafë Mollë, 10:00-14:00

📍13 maj, Shënmëri, Dom, Fag, Derje, Shkallë, Darshëdhe Qafë Mollë✅
📍14 maj, ShënGjergj dhe Verri✅
📍15 maj, Zall Bastar, Murrizë, Vilëz, Zgure, Shupal, Selite e Malit dhe Zall Dajt