Remonti në nënstacionin Peshkopi, 3 maj kufizime energjie në disa zona në Dibër

Si pasojë e remontit të planifikuar në Nst Peshkopi, më 3 maj gjatë intervalit kohor 09:00-11:30 do të stakohet energjia elektrike në disa lagje tē qytetit të Peshkopisë dhe fshatrat Plloxhan dhe Tomin
11:30-14:00/Turizmi, Pallati Kulturës, Pallati i Sportit, Pjeserisht Bashkia, Prefektura dhe Spitali Peshkopi