Remont në Nst Qafë Mollë, 4 dhe 6 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Tiranë
Datat 4 dhe 6 shtator

Për shkak të remonit në çelat 10kV të Nst Qafë Mollë, do të stakohet energjia⚡️në zonat dhe oraret si më poshtë:

4 shtator/10:00-15:00
Zall Bastar, Murrizë, Vilëz, Zgure, Shkalle, Darshë dhe Qafë Mollë

6 shtator/10:00-15:00
Shupal, Selitë e Malit, Zall Dajt, Shën Gjergj, Verri, Shënmeri, Dom, Fag dhe Derje