Remont në NST Qafë Mollë, 6 maj pa energji disa zona në Tiranë

Në kuadër të masave për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes dhe rritjen e cilësisë së furnizimit me energji, në datën 6 maj gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do të kryhen punime në NST Qafë Mollë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

Shkallë, Darshë, Qafë Mollë, Shupal, Selitë e Malit, Zall Dajt, Shën Gjergj, Verri, Zall Bastar, Murrizë, Vilëz, Zgurë, Shënmëri, Dom, Fag, Derje