Remont në NST Shkozet, 6 maj pa energji disa zona në Shijak

Në kuadër të masave për fuqizimin e rrjetit dhe përmirësimin e cilësisë së furnizimit me energji gjatë sezonit turistik, në datën 6 maj do të kryhen punime në NST Shkozet gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Shijak

Pjesërisht: Rruga “Azis Shkupi”, Fllakë Shijak, Arapaj, Rrashbull, Rruga “Ibrahim Kodra”, ish-Këneta, “Rruga e Dibrës”