Remont në NST Qafë Mollë dhe NST Vorë , 13 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 13 shtator do të kryhen punime në NST Qafë Mollë dhe NST Vorë gjatë intervalit kohor 10:00-13:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

Shkallë, Darshë, Qafë Mollë, Shupal, Selitë e Malit, Zall Dajt, ShënGjergj, Verri, Zall Bastar, Murrize, Vilëz, Zgurë, Shënmeri, Dom, Fag, Derje, zona e stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, Zona Vore – Marikaj