Remonti i OST në zbarrat 110kV në NST Farkë dhe në Traktin 110kV të Linjë 110kV Farkë- Traktora, 14 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont të planifikuar në zbarrat 110kV në NST Farkë dhe në Traktin 110kV të Linjë 110kV Farkë- Traktora, në datën 14 shtator gjatë intervalit kohor 00:00-06:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Komuna Farkë, Pallate pranë kopshtit Botanik, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundér, Vishnje