Remont në NST Radio, 14-15 Janar kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët #Elbasan

Stakim, data 14-15 Janar

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Radio dhe NST Fibër, në datat 14-15Janar gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Elbasan

14 janar/ Banjë e Re, Trunc, Lumas, Selvias, Qafë, Qyrkan, Klos,
Dasar, Mollas, Linas, Kamunah, Selit, Shkëmb, Topojan, Mucan, Kycyk, Cikallesh, Shilbater, Gurisht, Shtermen

15 janar/Komuna Labinot, Ura e Lizës, Karburanti, Pompa Kllogjeri, Biznese, Griqan poshte, Fshatrat Labinot Fushë, Sericë, Xibrakë