Remont në NST Rehovë dhe Bilisht, 17-19 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Rehovë dhe Bilisht, në datat 17-19 Shkurt do të stakohet energjia në këto zona në Devoll

17 Shkurt/ 13:00- 17:00
Rehovë, Lubonjë, Vithkuq, Brozdovec, Leshnje

18 Shkurt/ 08:00- 16:00
Qendër, Bitinckë, Miras

19 Shkurt/08:00-16:00

Qendër, Kapshticë,, Dogana, Vishocicë, Bashkia Bilisht, Liqenas, pjeserisht komuna Progër