Remont në NST Rubik, 17 shkurt kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të avarisë në NST Rubik, në datën 17 Shkurt, gjatë intervalit kohor 09:00- 11:00 dhe 11:00-13:00 do të mbeten pa energji këto zona

09:0-11:00/Rubik pjeserisht, Lagjia “Paraskuraj”

11:00-13:00/
Lagjia e Vjetër, Munaz, Rrajë e Zezë, Rrethi Epërm,
Velë, Varreshkejz, Arrëz