Remont në NST Rehovë dhe Lozhan, 14 dhe 16 korrik kufizime energjie në disa zona në Korçë

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Rehovë dhe Lozhan, në datat 14 dhe 16 korrik do të mbeten pa energji gjatë orarit 09:30-14:00 këto zona në Korçë

14 korrik

Rehovë, Lubonjë, Vithkuq, Brozdovec, Leshnje

16 korrik

Velçan, Strelcë, Moglicë, Lozhan, Senisht, Tresovë