Remont në NST Reps, 17 prill kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Njoftim për abonentët #Mirditë

Stakim, data 17 prillPër shkak të remontit të parashikuar në NST Reps, në datën 17 prill do të mbeten pa energji këto zona në Mirditë09:00-12:00Letaj 1 dhe 2, Reps, Fan (Shtrungaj, Nensheg, Bisak, Klos, Fan,Katun i Ri, Konaj, Shengjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjad2r, Sander, Hebë, Thirr, Gjugjë, Lasht, Shkorret, Maja Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndërshen. 12:00-14:00Mashterkor, Lgjin, Gryk Orosh, Bulshar, Ndërshen14:00 -16:00Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh