Remont në NST Reps, 17 tetor kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Njoftim për abonentët Mirditë
Stakim, 17 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Reps, në datën 17 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të mbeten pa energji këto zona

Orosh, Qyteza Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Ranë, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Katundi i Ri, Konaj, Zallxhuxhe