Remont në NST Reps, 8 tetor kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Reps, në datën 8 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Mirditë

Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja e Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Ranë, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau i Madh, Mashtërkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Katund i Ri, Konaj, Zallxhuxhe