Remont në NST Saranda 2 dhe NST Saranda e Vjetër, 30 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të detyruar në NST Saranda 2 dhe NST Saranda e Vjetër, si pasojë e avarisë në përcjellësa, nesër datë 30 qershor, gjatë intervalit kohor 04:00-05:30 do të stakohet energjia në këto zona në Sarandë:

Ksamil, Konispol, Vrine, Shëndelli, Xarë, Mursi, Bërdëesh, Bateri