Rikonstruksioni i kabinave, 30 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, sot gjatë intervalit kohor 11:00-15:00, do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht: Lagjia “Allmucaj” dhe lagjia “Ferhat në zonën e Baldushkut