Remont në NST Shijak, 9-10 dhe 12 qershor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Shijak

Stakim, 09-10 dhe 12 qershor

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Shijak, në datat 09-10 dhe 12 qershor do të stakohet energjia në zonat:09 qershor

09:00-13:00📌

Privat Alt Oil, Likesaj dhe Dushk.10 qershor

09:00-13:00📌

Privat Shijak, Gjepale, Shahinaj, Romanat, Pjezë dhe Hardhisht12 qershor

09:00-14:00📌

Gjiri i Lalezit, Ishem, Miniera Manez, Rushkull, Perlat, Hamallaj rrotull, Kamerras Rade dhe Bilalas