Remonti i OST në Zbarrat 110kV NST Cërrik, 9 qershor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim i OST për abonentët #Elbasan

Stakim, 9 qershor📌

Për shkak të remontit të OST në Zbarrat 110kV NST Cërrik, në datën 9 qershor do të stakohet energjia në disa zona në Elbasan. Më poshtë oraret e kufizimit dhe zonat e prekura👇

08:00-12:00📌

Belsh, lagjet : Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj,Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Capanaj, Palaj, disa lagje të qytetit Cërrik, ish Komuna Gostime, fshati Malasen

12:0- 16:00📌

lagjia Nr: 3 Cerrik, Ferme, Shelge, Kom. Paper, fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Paperr,Ullishte, Dame, Bizhute e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangarice, Kom. Pajove, fshati Paulesh, Kom. Gjergjan, Fshatra: Jagodin, Muriqan,Thane, Gjonme, Kom. Shales, fshatrat Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale