Remont në NST Shkodra 1, 26 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Shkodra 1, sot në intervalin kohor 15:00-17:00 do të stakohet energjia pjesërisht në disa lagje të qytetit të Shkodrës dhe zonat përreth:

Lagjet: “3 Heronjtë”, “Skënderbeg”, “Rus”, fshatrat: Golem, Dobrac, Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Dukagjin, Grudë,Guci, Hot i RI, Golem