Remont në NST Shkodra 2, 31 mars kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Shkodra 2, në datën 31 mars gjatë intervalit kohor 05:00-06:00 dhe 06:00-07:00 do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër:

05:00- 06:00

Lagjia “Ajasëm”, Bërdicë, Beltoje, Mali Hebë

06:00-07:00

Disa lagje të qytetit si: Iliria, Bahçallek, Shiroke, Zogaj, Livadhe