Remont në NST Vojnik, 31 mars kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vojnik, në datën 31 mars gjatë intervalit kohor 05:00-06:00 dhe 06:00-07:00 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër:

05:00-06:00

Blladë e Epërme dhe Poshtme, Burrim, Çernene, Hodol, Kerçisht, Kllopçisht, Maqellare, Pesjak, Vojnik

06:00-07:00

Dovolan, Erebar, Greve, Gradec, Kovashic, Ish Kom. Maqellare, Melan, Porinar, Trepçe, Treve, Melan