Remont në NST Shkozet, 24 dhe 27 dhjetor pa energji disa zona në Durrës

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Shkozet, në datat 24 dhe 27 dhjetor do të mbeten pa energji këto zona në Durrës

24 dhjetor/Fllakë Shijak, Rruga “Azis Shkupi”

27 dhjetor/Arapaj, Rrashbull, rruga “Ibrahim Kodra”, ish-Këneta, rruga e Dibrës.