Remont në linjën 35kV L30 – 20 Shkozet – Fllakë, 20 dhe 26 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Durrës

Stakim, data 20 dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30 – 20 Shkozet – Fllakë, në datën 20 dhjetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-14:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Durrës

20 dhjetor/Pulari Deda, Confort Plastika, Radiostacioni Fllakë, Fllakë Shijak

26 dhjetor/12:00-13:00

Rrobaqepsia, PAP Metal, Tedi Impex, Kompleksi Gjoka, Trumpf