Remont në NST Shutri dhe në NST Suç, 28-29 shtator kufizime energjie në disa zona në Burrel

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 28-29 shtator do të punohet në NST Shutri dhe në NST Suç, gjatë intervalit kohor 09:00-15:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Burrel:

28 shtator/Lekgegaj, Ndreaj, Hasanaj, Dodebibaj, Bruç, Prell, Laç, Rremull, Urake, Rukaj, Derjan

29 shtator/Suç, Posum, Batërr e Vogël, Cërujë, Kujtim, Patin, Shahinaj, Gurrë e Madhe, Bejn, Gurrë e Vogël, Dom, Mishtër, Lis, Karburanti Suç, Klos, Ceruje, Patin, Fulqet, Bel-Unjate, Dars, Fullqet (Kom.Klos), Guri i Bardhë, Xibërr Hanë, Xibërr Murrizë, Shkallë, Kurdari, Suç, Kurqelaj,Zenisht, Lis, Gjalish, Vinjoll, Vig