Rikonstruksion në disa fidera të NST Selitë dhe NST Kashar, 28 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimi për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 28 shtator do të kryhen punime në disa fidera të NST Selitë dhe NST Kashar.Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat në Tiranë që do të mbeten pa energji pjesërisht:

09:00-16:00

Pjesërisht zona pranë Kopshtit Zoologjik

14:00-18:00

Pjesërisht: Zona në të djathtë të autostradës Tiranë-Durrës pranë qytetit Vorë, zona pranë rrethrrotullimit Vorë, rruga Vorë -Rinas