Remont në NST Valias dhe Ndroq në datat 23 dhe 26 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Valias dhe Ndroq në datat 23 dhe 26 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë👇

24 qershor/06:00-15:00📍

Bërxullë, Domje, Bathore, Qerekë, Tapizë, Breg Lumi, Reparti Ushtarak, Laknas (pjeserisht), Laknas, Frutikultura, Bregu Lumit, Çekreze, Kasale, Parafabrikatet Kamez, Valias

26 qershor/09:00-14:00📍

Ndroq, Pinet, Barzez, Zhurije, Pezë e Madhe, Pezë e Vogël, Pezë Helmas