Remont në NST Velipojë, 16 dhe 19 nëntor kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 16 dhe 19 nëntor do të kryhen punime në NST Velipojë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

16 nëntor

09:00-12:00

Velipojë, Rrjoll

13:00-15:00

Trush

19 nëntor

09:00-12:00

Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë.

13:00-15:00

 Samrish, Dajç, Belaj, Pentar, Shirq, Mushan, Gramsh, Sukaj