Remont në NST Vlora 1 dhe NST Radhimë, 12 dhe 14 Maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vlora 1 dhe NST Radhimë, në datat 12 dhe 14 Maj do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë

12 Maj/08:00-16:00

Lagjia “Kushtrimi”, lagjet: “24 Maj”, “28 Nëntori” “Hajro Cakërri”, “11 Janari”, Bestrove, Nartë, Zvërnec

14 Maj/09:00-15:00

Radhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufer, Orikum, Shen Thanase