Remont në nst Vojnik, 24 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit në nst Vojnik, në datën 24 tetor do të ketë kufizim të energjisë elektrike gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.
Pa energji mbeten: Dovolan, Erebar, Grevë, Gradec, Kovashic, Melan, Porinar, Trepçe, Trevë, Blladë e Epërme dhe Poshtme, Burrim, Çërnenë, Hodol, Kërçisht, Kllopçisht, Maqellarë, Pesjak, Vojnik.