Remont në nst Laç 2, 24 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në nst Laç 2, në datën 24 tetor do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 10:00-16:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Kurbin: Shullaz, Fushë Shullazë, Fushë Milot, Milot, Mali Bardhë, Shete, Skuraj, Mal Milot dhe Ujësjellësi Milot, Dilknisht, Leftere, Selitë, Vinjollë, Daul, Gernac, Gallatë.