Remont në n/stacionin e Elbasanit, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE njofton se do të stakojë energjinë elektrike në n/stacionin Elbasan 3 në datat 13-14- korrik nga ora 09.00-14.00.

Për pasojë do të mbeten pa energji disa zona në Elbasan si dhe bizneset private brenda territorit Uzina 12.

Periferia Metalurgji Elbasan, komuna Bradashesh, bizneset: Doko, firma “Isa Hyka”, “Luan Malaj”, “Buda gaz”, “Impuls 95”, ‘Stavri Prifti”, uzina Mekanike, kantier Betoni.