Remont në n/stacionin e Mifolit, pa energji disa komuna në Vlorë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike do të stakojë energjinë në n/stacionin 35/10 kV Mifol, në datën 30 janar nga ora 10:00 deri në orën 14:00.

Për këtë arsye, do të ketë mungesë të energjisë në rrethin Vlorë, Komuna ”Novosel”; Komuna ”Qendër”, (fshatrat: Mifol, Skrofotinë, Tre vllazër, Panaja, Akerni);

Subjekti” Fabrika e lëngjeve “Norga”; Pularia dhe Hidrovori “Mifol”.